Роль держави в розвитку інтегрованих агропродовольчих ринків - Нікішина, О.В. (Економічні інновації, 2013)
Здійснено класифікацію головних концепцій ролі держави в економіці, аналіз недоліків ринкового та державного механізмів регулювання. Ідентифіковано специфічні чинники державного регулювання агропродовольчих ринків, вектори їх впливу на відтворювальні процеси даних ринків. Classification of the main concepts of a role of the state in economy, the analysis of shortcomings of market and state mechanisms of regulation is carried out. Specific factors of state regulation of the agrofood markets, vectors of their influence on reproduction processes of data of the markets are identified.