Відтворювальний контекст оцінки інвестиційної привабливості субєктів господарювання регіону - Олійник, Н.М. (Економічні інновації, 2013)
Досліджено підходи до оцінки інвестиційної привабливості регіонів взагалі та суб’єктів господарювання зокрема. Обґрунтовано необхідність активізації діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування по покращенню інвестиційного клімату в регіонах. Доведено необхідність розроблення реалістичної, дієвої методики оцінки рівня інвестиційної привабливості суб’єктів господарювання в умовах перманентних змін в бізнес-середовищі. Were researched approaches to assessing investment attractiveness of regions in general and businesses in particular. Grounded the necessity of activation of the executive authorities and local governments to improve the investment climate in the region. Grounded the necessity of developing a realistic, effective method of evaluation of investment attractiveness of entities in constant changes in the business environment.