Субрегіональна система управління енергозбереженням - Осипов, В.М.; Юдін, М.А.; Ворожейкін, О.О. (Економічні інновації, 2013)
Проведено оцінку перспективи впровадження субрегіональної системи енергозбереження. Визначено переваги відкритих систем управління енергозбереженням. Запропоновано методику визначення синергетичного ефекту від використання субрегіональної системи управління енергозбереженням. The evaluation of the implementation efficiency of sub-regional energy saving system is held. The advantages of the open systems of energy saving management are defined. The method of synergetic effect evaluation of usage of sub-regional system of energy saving management is proposed.