Інтелектуальні та ціннісні обрії Вернадського - Наумовець, А.Г. (Вісник НАН України, 2013)
Рецензія на книги І.І. Мочалова, В.І. Онопрієнка
«В.И. Вернадский: Наука. Философия. Человек»
Кн. 1. «Наука в исторических и социальных контекстах». — М., 2011
Кн. 2. «Наука и ее инструментарий: логико-методологические аспекты». —К., 2012.