Мовознавча термінологія в працях Михайла Грушевського - Масликова, О.С. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2004)
В статье впервые анализируется языковедческая терминология трудов М.С. Грушевского. У статті вперше аналізується мовознавча термінологія праць М.С. Грушевського. Linguistic terminology of works of M. Grushevsky is analyzed in this article for the first time.