Про словник говірок центральної Бойківщини - Матіїв, М.Д. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2004)
В статье рассматривается построение «Словаря говоров центральной Бойковщины», который готовится к печати. У статті подаються засади укладання «Словника говірок центральної Бойківщини», який готується до друку. The structure of the “Dictionary of Central Boikovshina” speech which is being prepared for publishing is viewed in the article.