Дополнения к флоре береговой зоны Азовского моря - Коломийчук, В.П.; Польшина, Т.Н.; Мальцева, С.Ю. (Промышленная ботаника, 2013)
Наведено відомості щодо нових видів для флори берегової зони Азовського моря і вперше виявлених місцезнаходжень 5 аборигенних видів судинних рослин. Надано інформацію про локалітети 10 малопоширених інвазійних видів. The information about new species for the Sea of Azov coastal zone flora and newly established locations of five native species of vascular plants is given. Data on the localities of 10 less common invasive species is presented.