Биоморфологические особенности видов рода Rebutia K. Schum. в условиях защищенного грунта на юго-востоке Украины - Чичканова, Е.С. (Промышленная ботаника, 2013)
Проведена біоморфологічна порівняльна характеристика 6 видів роду Rebutia в умовах захищеного ґрунту та у природі. Проаналiзовано фенологiю, щорічний приріст погонів досліджуваних видів. Виявлено найбiльш високодекоративнi та добре розвинені види роду Rebutia в умовах захищеного ґрунту на південному сході України. This study aims to compare the biomorphological characteristics of 6 Rebutia species in glasshouses and in the wild. The phenology and shoot annual growth of the studied species are analyzed. The most ornamental and well developed Rebutia species in the glasshouses in the south-east of Ukraine have been named.