Літературознавча термінологія в творах Івана Величковського - Шаталіна, О.Ф. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2004)
В статье рассматривается литературоведческая терминология в произведениях одного из ярких поэтов времен украинского барокко – Ивана Величковского. В статті розглядається літературознавча термінологія в творах одного із найяскравіших поетів доби українського бароко – Івана Величковського. In clause the problem of a literary terminology in products of one of the brightest representatives of epoch of Ukrainian Baroque - ivana Velichkovsky is considered.