Форми та моделі екологічного підприємництва у рекреаційно-туристичній сфері господарювання в умовах сталого розвитку України - Андрєєва, Н.М.; Поляничко, О.В. (Економічні інновації, 2012)
У статті наведено сучасний стан та особливості розвитку рекреаційно-туристичної галузі в Україні, проаналізовані підходи до розкриття економічної сутності та визначення форм (моделей) екологічного підприємництва в рекреаційно-туристичної сфері в умовах сталого розвитку. The article presents the current status and features of recreational and tourism industry in Ukraine, analyzed approaches to disclosing of economic substance and form definition (models) environmental business in the recreation and tourism industry in the context of sustainable development.