Оцінка використання потенціалу малого підприємництва Одеської області для забезпечення сталого розвитку регіону - Бутенко, А.І.; Сараєва, І.М.; Носова, Н.І. (Економічні інновації, 2012)
Проаналізовано показники розвитку малого підприємництва в Одеському регіоні, розраховано оцінку рівня використання підприємницького потенціалу та надано пропозиції щодо активізації малого бізнесу в контексті парадигми сталого розвитку. In the article the growth rates of small entrepreneurship in the Odesa region are analyzed, the estimations of level of the entrepreneurship potential use are calculated and some recommendations for activation of small business in the context of paradigm of sustainable development are proposed.