Загрози і ризики зовнішньоекономічної діяльності у світовій економіці: класифікаційній аспект - Валуєв, Б.І.; Валуєв, Ю.Б. (Економічні інновації, 2012)
Визначено актуальність проблеми економічної безпеки в зовнішньоекономічному напрямку діяльності промислового підприємства, розглянуто стан дослідження загроз економічній безпеці в працях вітчизняних науковців, уточнено та узагальнено класифікацію загроз, які стабільно існують у діяльності підприємств. In article is defined the urgency a problem of economic safety in foreign economic activity of the industrial enterprise, researched of threats of economic safety is considered, classification of threats is specified and generalized.