Алгоритм оцінки складових конкурентоспроможності молокопереробних підприємств - Гамма, Т.М.; Молла, М.Г. (Економічні інновації, 2012)
У статті проаналізовано основні методи оцінки складових конкурентоспроможності підприємств. Розроблена структурно-логічна схема оцінки організаційно-економічних складових конкурентоспроможності підприємства з використанням економіко-статистичних методів. The paper analyzes the main evaluation methods for components of the competitiveness of enterprises. Developed algorithm for estimates the organizational and economic components of competitiveness using the economic - statistical methods.