Грошовий обіг на Глухівщині в період Гетьманщини - Армен, А.А. (Сіверщина в історії України, 2010)
В статті описується різноманіття грошових монет
Російської імперії та іноземних держав, поширених на
території Глухівщини в період Гетьманщини, їх походження
та історія вжитку В статье рассматривается разнообразие денежных
монет Российской империи, иностранных государст,
распространенных на территории Глуховщины в период
Гетьманщины, их происхождение, пути хождения. The variety of the money of the Russia empire and foreign
countries that were widen on the Hlukhivshchyna territory at the
period of the Hetmanshchyna, their origin and using are showed in
the article.