Глухівська сотня за матеріалами ревізій Ніжинського полку 30-40-х рр. XVIII ст. - Токарєв, С.А. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті розглянуто стан Глухівської сотні за
матеріалами ревізій Ніжинського полку 30-40-х рр. XVIII ст.,
проаналізовано соціальний склад населення та особливості
землеволодіння в регіоні. В статье рассмотрено положение Глуховской сотни за
материалами ревизий Нежинского полка 30-40-х гг. XVIII в.,
проанализировано социальную структуру населения и
особенности землевладения в регионе. The article deals with the state of Glukhiv country on the
materials of Nizhyn audits during 30-40 th of XVIII century, social
structure, population, features of landed property of country are
analyzed.