Музичні традиції родини Розумовських - Заїка, О.Я. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті досліджується особистий внесок представників
родини Розумовських в музичну культуру XVIII-XIX ст., традиції
музичного меценатства. В статье рассматривается личный вклад в музыкальную
культуру ХVІІІ-ХІХ вв., традиции музыкального меценатства
представителей семейства Разумовских The personal contribution to the musical culture in the period
of XVIII-XIX centuries, traditions of musical patronage of art by
representatives of the Razumovski family are examined in the
article.