Василь Туманський і муроване будівництво у Глухові у 1776-1779 рр. - Тригуб, О.О. (Сіверщина в історії України, 2010)
В статті розглянута масштабна відбудова Глухова після
пожежі 1748 р., куратором якої був член другої Малоросійської
колегії В. Туманський. В статье рассматривается масштабное строительство
в Глухове после пожара 1748 г., куратором которого был член
второй Малороссийской коллегии В. Туманский. In article are stated scale reconstruction of Hlukhiv after the
fi re in 1748, the curator of which was a member of the second
Malorosiiska kolehiia V. Tumanskyі.