З історичного минулого Глухова - Пуцко, В.Г. (Сіверщина в історії України, 2010)
В статті привернуто увагу до невідомих і призабутих
фактів з історії сакрального мистецтва. Вказано на
актуальність пошуку реліквій, котрі нещодавно знаходилися в
глухівських церквах. В статье привлекается внимание к неизвестным и
забытым фактам из истории сакрального искусства. Указано
на актуальность поиска реликвий, которые еще недавно
находились в глуховских храмах. In the paper the attention is paied to the unknown and forgotten
facts from the history of sacral art. It is pointed out upon actuality
of search of the relics, which had been in hlukhiv’s churches not
long ago.