Экологическая компонента системы устойчивого управления предпринимательством - Демьяненко, С.Г.; Золотов, В.И. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглянуто роль та місце екологічної складової в системі сталого розвитку підприємницького сектору , обґрунтовано цілі екологічного управління підприємницькою діяльності в регіоні, визначено напрями формування економіко-екологічних систем управління підприємництвом. In this article a role and place of ecological constituent in the system of enterprise sector sustainable development is considered, aims of ecological management by an enterprise activity in a region are grounded, directions of economic and ecological management system forming are proposed.