Регіональна соціально-економічна система: теоретичні аспекти державного управління та процесу розвитку - Дубницький, В.І.; Фокіна-Мезенцева, К.В. (Економічні інновації, 2012)
У статті розглянуто теоретико-методологічні проблеми державного управління регіональною соціально-економічною системою в сучасних умовах трансформації регіональних господарських комплексів. Деталізовані завдання з формування функцій державного управління регіональною соціально-економічною системою, принципи такого управління, а також основні завдання ринкової інфраструктури регіональних ринків. In article teoretiko-methodological problems of public administration by regional social and economic system in modern conditions of transformation of regional economic complexes are considered. Tasks of formation of functions of public administration by regional social and economic system, the principles of such management, and also the main objectives of market infrastructure of the regional markets are detailed.