Идеология стратегирования социо-эколого-экономического развития региона - Кухарская, Н.А. (Економічні інновації, 2012)
Розкрито сутність поняття «стратегування». Викладено методологічні та конструктивні принципи стратегування соціо-еколого-економічного розвитку регіону. Розглянуто алгоритм стратегування социо-эколого-экономического розвитку регіону. The substance of term “strategizing” is exposed. Methodological and system principles of strategizing of region’s social&ecological&economic development are stated. Algorithm of strategizing of region’s social&ecological&economic development of region is described.