Інноваційні кадри: сутність, значення та особливості формування в умовах інноваційного розвитку економіки регіону - Зеркіна, О.О. (Економічні інновації, 2012)
Визначено фактори, які обумовлюють необхідність вирішення проблеми підготовки кадрів для інноваційної діяльності. Уточнено поняття «інноваційні кадри», як один із вирішальних чинників інноваційного розвитку регіону. Запропоновано класифікацію кадрів інноваційної діяльності та представлено характеристику кожної з груп відповідно до вказаних критеріїв. The paper addresses the factors that determine the need of the manpower training engaged in the innovative activities. The notion of "innovative manpower "as one of the decisive factors of innovative regional economic development is specified. Classification of manpower engaged in the innovative activities and characteristic of each of the group according to specified criteria are presented.