Складові сталої динаміки формування фінансових результатів українського сільськогосподарського виробника - Гладченко, Л.І.; Ясинюк, Т.І. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглянуто досвід сільськогосподарського підприємства, яке має позитивний досвід щодо формування сталих фінансових результатів. Розроблена програма заходів по досягненню позитивного фінансового результату діяльності сільськогосподарського виробника: перший – створення матеріально-технічної бази для своєї економічної безпеки, тобто розширення ємностей для зберігання врожаю; другий – активізувати свої позиції на біржі і закріпити статус потужного і незалежного товаровиробника. Показано, що дані рекомендації мають значення не тільки для конкретного суб’єкта дослідження, але й для всі фермерських господарств. We have showed the experience of one farm, which has a positive experience in building sustainable financial results. We have developed a program of measures to achieve a positive financial result of agricultural manufacturer: the first - creation the material and technical base for own economic security, that is, expansion capacity for storage of crops; the second - to intensify its position on the exchange and secure the status of a powerful and independent producer. It is shown that these recommendations are not only for a particular research subject, but also for all farms.