Узгодження економічних інтересів суб’єктів інтегрованого зернового ринку України - Нікішина, О.В. (Економічні інновації, 2012)
Виділено підсистеми і протиріччя системи економічних інтересів інтегрованого ринку зерна, проаналізовано головні інтереси його суб’єктів. Запропоновано механізм узгодження економічних інтересів суб’єктів зернового ринку, що базується на домінанті інтересів держави та суспільства. Subsystems and contradictions of the system of economic interests of integrated market grain are distinguished, main interests of his subjects are analysed. The mechanism of concordance of economic interests of subjects market grain which is based on the dominant of interests of the state and society is offered.