Особливості інфраструктурного забезпечення підприємницької діяльності: регіональний аспект - Гришина, Н.В. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглянуто місце і значення інфраструктурного забезпечення підприємницької діяльності. Обґрунтовано необхідність та визначено основні напрями покращення інфраструктурної підтримки підприємництва у вирішенні проблем регіонального розвитку. The place and importance of infrastructure software business. The necessity and the main directions of improving the infrastructure of business support in solving the problems of regional development.