Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины - Куприна, Н.М. (Економічні інновації, 2012)
Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприємств харчової промисловості з метою збереження і підвищення конкурентоспроможності та ефективності їх діяльності, а також окремих теоретичних та практичних аспектів її проведення. The investigation of the influence of globalization processes on the business operations. The dependence of between the level of globalization of the economy and the level of competitiveness and efficiency of the businesses. The imparity restructurization is a defined as a transformation of the restructuring of the food industry in order to maintain and enhance the competitiveness and efficiency of their operations, as well as separate theoretical and practical aspects of its implementation.