Фінансування програм підтримки малого підприємництва в аспекті інноваційного розвитку регіонів Українського Причорномор’я - Курносова, А.В. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто Програми підтримки та розвитку малого підприємництва Українського Причорномор’я з точки зору їх фінансового забезпечення, зокрема щодо заохочення і залучення суб’єктів малого підприємництва до інноваційної діяльності. Запропоновано рекомендації з вдосконалення державної підтримки малого підприємництва, фінансового забезпечення виконання програмних заходів, соціально-економічної та інноваційної політики регіонів в контексті сталого розвитку України. Small enterprise support and development Programs of Ukrainian Black Sea area are considered according to their financial provision, in particular to encourage and attract businesses to innovation activity. Offered recommendations to improve the state support of small entrepreneurship, financial support of program activities, socio-economic and innovative politics of regions in the context of sustainable development of Ukraine.