Хутір Куліша у воронізьких лісах - Кириєвський, В.Д. (Сіверщина в історії України, 2010)
Краєзнавча розвідка має на меті привернути увагу до
історії батьківського хутора письменника П. Куліша, вартої
для створення тут всеукраїнського туристського маршруту. Краеведческая разведка имеет цель привлечь внимание
к истории отцовского хутора писателя П. Кулиша, стоящая
того, чтобы создать здесь всеукраинский туристический
маршрут. The ethnography investigation has an aim to pay attention
to the history of fatherly’s country-seat of writer P. Kulish. It is
noteworthy to make an allukrainian trail rout.