Товариство глухівських козаків за списками 1918 року - Коваленко, Ю.О. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті поданий рідкісний документ, що свідчить про
існування суспільного стану українського козацтва аж до
приходу до влади більшовиків. Цінність документа ще й у тому,
що він є найпізнішою згадкою про глухівське козацтво. В статье подан редкий документ, свидетельствующий
о существовании сословия украинского казачества вплоть до
прихода к власти большевиков. Ценность документа еще и в
том, что он является самым поздним известным упоминанием
о глуховском казачестве. There is an rare document in this article, which is testifying
about existence of estate of Ukrainian cossacks up to coming to
power of bolshevists. This document is value because it is the latest
known mention about Hlukhov cossacks.