Музей малого регіону: нові музейно-педагогічні технології - Караманов, О.В. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті проаналізовано можливості застосування
музейно-педагогічних технологій в умовах піднесення ролі музеїв
у житті людини, акцентовано на ролі музейного середовища у
процесі організаціїміжособистісної комунікації та формування
спільного досвіду творчої діяльності. В статье проанализированы возможности применения
музейно-педагогических технологий в условиях возрастания
роли музеев в жизни человека, акцентировано на роли музейной
среды в процессе организации коммуникации и формирования
совместного опыта творческой деятельности. The article considers the opportunities for new museum-pedagogical technology usage under the conditions of museum environment. It stresses the role of the museum in person’s life and describes the process of interpersonal communication and mutual creative activity development.