Студентство педагогічних навчальних закладів Сіверщини у 20-ті – на початку 30-х рр. ХХ ст. (на матеріалах журналу «Студент революції») - Комарніцький, О.Б. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті відображається громадська, політосвітня і
навчальна діяльність студентів Сіверщини, їх матеріальне
становище, йдеться про роботу органів студентського
самоврядування, профспілкових організацій. В статье отображается общественная,
политобразовательная и учебная деятельность студентов
Северщины, их материальное положение, идет речь о
работе органов студенческого самоуправления, профсоюзных
организаций. This article is about public and politically educational activity
of students, who lived in Siverschina, about the work of organs of
student self-government and trade-union organizations.