Проблема формування духовності в педагогічній спадщині М. Пирогова та М. Неплюєва - Заремська, Н.І. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті досліджуються проблеми змісту та шляхів формування духовності у педагогічних концепціях М. Пирогова та М. Неплюєва. В статье исследуются проблемы содержания и путей формирования духовности в педагогических концепциях Н. Пирогова и Н. Неплюева. This article investigates the problem of content and ways of forming concepts of spirituality in educational conceptions of M. Pirogov and M. Neplyuyev.