Глухівський музей в археологічних дослідженнях 1920-х рр. - Пудовкіна, А.С. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті розглядається науково-дослідна діяльність
співробітників Глухівського музею у 1920-х рр. в галузі
археології. Подаються відомості про розвідки, рекогносцировки
та розкопки на Глухівщині, що проводились за участю музею у
зазначений час. В статье рассматривается научно-исследовательская
деятельность сотрудников Глуховского музея в 1920-х гг.
в области археологии. Дана информация о разведках,
рекогносцировках и раскопках на Глуховщине, проведенные с
участием музея в указанное время. The article deals with research activities of the staff of
Glukhiv Museum in 1920s in the fi eld of archeology. Presented is
information about investigations, recognitions and excavations in
Gluhovschina that were held by the museum during this time.