До питання музейного фондового діловодства - Попова, Л.М. (Сіверщина в історії України, 2010)
Діловодство передбачає використання існуючих форм.
Але в документації кожного музею є певні відмінності, які
потребують відповідного коригування.
У статті подані пропозиції щодо ведення найголовніших
музейних книг – інвентарних та книги надходжень, правки в
оформленні фототеки та деяких журналів обліку Делопроизводство предполагает использование
существующих форм. Но в документации каждого музея
имеются определённые отличия, которые требуют
соответствующей корреляции.
Встатье поданыпредложения, касающиеся ведения главных
фондовых книг: инвентарных и книги поступлений, правки в
оформлении фотокартотеки и некоторых журналов учёта. Records management provides using samples. But
documentation differs in each museum and samples need updating.
The propositions below regard updates concerning current and
archive institutional documentation for Registration Book and
Entry Book, and also propositions concerning photograph library
establishing and database management.