Із зали засідань Президії НАН України (26 червня 2013 року) (Вісник НАН України, 2013)
На черговому засіданні Президії НАН України 26 червня 2013 року члени Президії НАН України та
запрошені заслухали такі питання:
• Наукові засади конституційної реформи в Україні (доповідач — академік НАН України Ю.С. Шемшученко)
• Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального
комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін)
• Кадрові та поточні питання.