Конструктивні і функціональні наноматеріали для медицини (засідання секції Наукової ради з нових матеріалів при Міжнародній асоціації академій наук) - Дорошенко, А.М. (Вісник НАН України, 2013)
16 травня 2013 р. у Києві на базі Інституту електрозварювання імені Є.О. Патона НАН України відбулося третє щорічне засідання секції «Конструктивні і функціональні наноматеріали для медицини»
Наукової ради з нових матеріалів при Міжнародній асоціації академій наук під головуванням академіка
НАН України Б.Є. Патона.