Проблеми управління ризиками на підприємствах зернопродуктового підкомплексу - Седікова, І.О.; Савенко, І.І. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглянуто роль та місце ризиків в управлінні підприємствами зернопродуктового підкомплексу. Побудована ігрова модель, розроблені сценаріїв дій, підприємств які досліджуються та вибрано такий сценарій, у якому показник ефективності досягає оптимального значення. The paper considers the role and place of risk in the management of enterprises grain product subcomplex. Constructed game model developed scenarios of action, companies are being researched and selected a scenario in which the performance indicator reaches the optimum value.