Інтегральна оцінка стійкості функціонування малого підприємництва - Уманець, Т.В.; Дарієнко, О.В. (Економічні інновації, 2012)
Запропоновано методичний підхід щодо вимірювання рівнів внутрішньої, зовнішньої та загальної стійкості функціонування підприємств малого бізнесу в умовах невизначеності за допомогою інтегральних індикаторів та їх ідентифікації до певного класу стійкості функціонування. Methodical approach is offered in relation to measuring of levels of firmness of functioning of enterprises of small business internal, external and general in the conditions of vagueness by means integral indicators and their authentication to the certain class of firmness of functioning.