Электронная копия - Дудченко, С.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Данная статья продолжает цикл статей, посвященных терминологии в области использования компьютерных технологий в библиотечном деле. Актуальность рассматриваемого вопроса состоит в том, что в настоящее время компьютерные технологии все больше и больше начинают использоваться в библиотечном деле и необходимо адаптировать её для конкретной профессиональной отрасли. Неопределенность некоторых понятий, неточность определений, а иногда и полное их отсутствие - вот только часть проблем, которые надо решить. Эта статья посвящена термину "электронная копия". Дается формулировка термина "электронная копия печатного документа". Дана стаття продовжує цикл статі, присвяченої термінології у області використовування комп'ютерних технологій в бібліотечній справі. Актуальність даного питання полягає у тому, що в даний час комп'ютерні технології все більше і більше починають використовуватися в бібліотечній справі і необхідно адаптувати її для конкретної професійної галузі. Невизначеність деяких понять, неточність визначень, а іноді і повна їх відсутність - ось тільки частина проблем, які треба вирішити. Ця стаття присвячена терміну "електронна копія". Дається формулювання терміну "електронна копія друкованого документа". This article continues the cycle of reasons of devoted to terminology in area of the use of computer technologies on library business. Actuality of the examined question is that presently computer technologies begin all more and more to be used on library business and it is necessary to adapt computer terminology for concrete professional industry. Vagueness of some concepts, inaccuracy of determinations, and it is sometimes and complete their absence only part of problems which are necessary to decide. This article is devoted to the term "electronic copy". Formulation of term is given "electronic copy of printing document".