Творчий шлях металурга (до 75-річчя з дня народження академіка НАН України В.І. Большакова) - Меркулов, О.Є. (Вісник НАН України, 2013)
Статтю присвячено 75-річчю з дня народження видатного вченого в галузі чорної металургії, академіка НАН України, лауреата премії ім. З.І. Некрасова НАН України, Державної премії України в галузі
науки і техніки, премії Кабінету міністрів Казахстану, заслуженого діяча науки і техніки України, заслуженого інженера Росії, директора Інституту чорної металургії ім. З.І. Некрасова НАН України — Вадима Івановича Большакова.