Основний та оборотний капітал реального сектору економіки: міжрегіональні асиметрії - Сторонянська, І.З.; Беновська, Л.Я. (Регіональна економіка, 2013)
Розглянуто методичні підходи до оцінки конвергентно-дивергентного розвитку регіонів. На основі використання статистичного та економетричного апарату для визначення конвергенції проаналізовано конвергентно-дивергентний розвиток регіонів за показниками забезпеченості капіталом суб’єктів господарювання. Рассмотрены методические подходы к оценке конвергентно-дивергентгоно развития регионов. На основе использования статистического и економетрического аппарата для определения конвергенции проанализировано конвергентно-дивергентное развитие регионов по показателям обеспеченности капиталом субъектов предпринимательства. The methodological approaches to the estimation of convergently-divergent development of regions are considered. On the basis of the use of statistical and econometric apparatus in order to determine convergence the convergently-divergent development of the regions by the indexes of entrepreneurship entities’ capital provision is anaiyzed.