Інвестиції в основний капітал та їх вплив на соціально-економічний розвиток регіону - Іщук, С.О. (Регіональна економіка, 2013)
Досліджено структуру інвестицій в основний капітал Львівської області за джерелами надходження і напрямками вкладень. Проведено оцінку впливу капіталовкладень на зміну соціально-економічних параметрів розвитку регіону. Визначено ключові проблеми реалізації інвестиційного процесу в регіоні. Исследована структура инвестиций в основной капитал Львовской области по источникам происхождения и направлениям вложений. Проведена оценка влияния инвестиций на изменение параметров социально-экономического развития региона. Определены ключевые проблемы реализации инвестиционного процесса в регионе. Structure of investment in fixed capital of Lviv region according to sources of income and allocation directions has been analyzed. Investment influence on the change of socio-economic parameters of the region development has been evaluated. The key problems of investment process implementation in the region have been determined.