Співробітництво підприємств та інноваційний розвиток регіону - Богдан С.В., С.В. (Регіональна економіка, 2013)
Досліджується співробітництво великих і малих підприємств у контексті регіонального інноваційного розвитку. На прикладі аналізу діяльності ПАТ «Чернігівський молокозавод » доведено, що співробітництво великих та малих підприємств сприяє розвитку виробництва, розширенню ринків збуту та розповсюдженню технологічних та організаційних інновацій у регіоні. Исследуется сотрудничество крупных и малых предприятий в контексте регионального инновационного развития. На примере анализа деятельности ПАО «Черниговский молокозавод» доказано, что сотрудничество крупных и малых предприятий содействует развитию производства, расширению рынков сбыта и распространению технологических и организационных инноваций в регионе. Cooperation of large and small enterprises in the context of regional innovation development is analyzed. Based on the analysis of the activity of PJSC «Chernihiv molokozavod» it is proved that the cooperation of large and small enterprises contributes to the development of production, enlargement of sales markets and dissemination of technological and organizational innovations in a region.