Бюджетне забезпечення розвитку Карпатського регіону: стан, проблеми, перспективи - Возняк, Г.В. (Регіональна економіка, 2013)
Проведено аналіз стану та тенденцій бюджетного забезпечення розвитку Карпатського регіону. Визначено особливості та проаналізовано динаміку показників, що формують бюджет проблемного регіону. Виділено проблеми формування власних фінансових ресурсів адміністративно-територіальних одиниць та окреслено напрями їх вирішення. Проведен анализ состояния и тенденций бюджетного обеспечения развития Карпатского региона. Определены особенности и проанализирована динамика показателей, образующих бюджет проблемного региона. Выделены проблемы формирования собственных финансовых ресурсов административно-территориальных единиц и намечены направления их решения. The analysis of the state and trends of the budget maintenance of Carpathian region development has been conducted. The features that form the budget of the problematic region have been defined and the dynamics of the indicators has been analyzed. The problems of forming of own financial resources of administrative units have been outlined and the directions of problems solutions have been proposed.