Особливості кредитування малого бізнесу в зарубіжних країнах - Біломістний, О.М. (Регіональна економіка, 2013)
Досліджено досвід розвинених країн щодо становлення, розвитку та функціонування кредитування малого бізнесу. Також, систематизовано відмінності зарубіжного досвіду кредитування малого бізнесу на основі визначення змістовності різних моделей кредитування: американської, європейської, японської та постсоціалістичної. Проведено исследование опыта становления, развития и функционирования кредитования малого бизнеса в развитых странах. Также систематизированы отличия иностранного опыта кредитования малого бизнеса на основе определения содержания разных моделей кредитования: американской, европейской, японской и постсоциалистической. The experience of formation, development and functioning of small business crediting in the developed countries is examined. The differences in foreign experience of small businesses crediting based on the determination of the different models of crediting: American, European, Japanese, and post-socialistic are systematized.