Світовий і вітчизняний досвід створення і функціонування бізнес-інкубаторів - Шевчук, Л.Т.; Колодійчук, А.В. (Регіональна економіка, 2013)
Проаналізовано зарубіжний досвід створення і функціонування бізнес-інкубаторів як новітніх організаційних структур розвитку промисловості. Наведено український досвід бізнес-інкубування. Визначені основні причини відставання впровадження у промисловість української моделі бізнес-інкубування від зарубіжних аналогів. Проанализирован зарубежный опыт создания и функционирования бизнес-инкубаторов как новых организационных структур развития промышленности. Приведен украинский опыт бизнес-инкубирования. Определены основные причины отставания внедрения в промышленность украинской модели бизнес-инкубирования от зарубежных аналогов. The international experience of the establishment and functioning of business incubators as a new organizational structure of industry development is analyzed. Ukrainian experience in business incubation is given. The main reasons for the lag of implementation of Ukrainian model of business incubation in industry behind its foreign counterparts are defined.