Проблеми та перспективи розвитку малих міст Карпатського регіону - Шевчук, Л.Т.; Щеглюк, С.Д. (Регіональна економіка, 2013)
12 грудня 2012 р. в Інституті регіональних досліджень НАН України відбувся круглий стіл на тему «Проблеми та перспективи розвитку малих міст Карпатського регіону». Актуальність питань розвитку малих міст регіону в сучасних умовах та необхідність пошуку шляхів вирішення проблем поєднала потреби науковців, практиків-містобудівельників, представників влади, громадських діячів.