Сучасні науково-навчальні видання з економіки землекористування - Стельмащук, А.М. (Регіональна економіка, 2013)
Рецензія на монографії та навчальний посібник:: Павлов В. І.Інститути та інституції аграрного природокористування: регіональний вимір : [монографія] / В. І. Павлов, В. М. Заремба, Ю. Г Фесіна. – Луцьк : Надстир’я, 2008. – 212 с.; Павлов В. І.Відтворення земельних ресурсів сільськогосподарського використання : [монографія] / В. І. Павлов, О. М. Мельник, Ю. Г. Фесіна. – Рівне : НУВГП, 2011.-204 с.; Павлов В. І. Детермінація сільськогосподарських земель на ринку нерухомості [монографія] / В. М. Павлов, В. М. Заремба, Ю. Г. Фесіна, С. М. Мазурик. – Луцьк : Надстир’я, 2006. – 364 с.; Павлов В. І. Економіка землекористування : [навч. посібник] / В. І. Павлов, О. М. Гарнага, Ю. Г. Фесіна, Т. С. Веремеєнко. – Рівне : НУВГП, 2012. – 188 с.