Актуальне наукове дослідження - Борщевський, В.В. (Регіональна економіка, 2013)
Рецензія на монографію: Сталий розвиток та безпека агропродовольчої сфери України в умовах глобалізаційних викликів : монографія / О. І. Павлов, М. А. Хвесик, В. В. Юрчишин та ін. ; за ред. О. І. Павлова – Одеса : Астропринт, 2012. – 760 с.