Академіку В.К. Мамутову – 85 років (Регіональна економіка, 2013)
30 січня 2013 року виповнилося 85 років від дня народження і 65 років трудової, наукової, педагогічної та громадської діяльності дійсного члена Національної академії наук України та академіка Академії правових наук України, професора, доктора юридичних наук, Заслуженого діяча науки і техніки України, директора Інституту економіко-правових досліджень НАН України Валентина Карловича Мамутова.